Plattling

29. March, 2010
Minuly vikend sa po dlhom čase oteplilo a tak sme konečne znova vyrazili na vodu. Voľba padla na známi playspot Plattling a to hned z dvoch dôvodov. Tento rok sa tu má konať svetový pohár vo freestyle a tak sme si chceli trochu potrenovat na tento pretek. Druhý dôvod bol že nikde inde voda nebola takže sme vlastne ani nemali moc na vyber.
Vyrazili sme až sobotu skoro rano a o desiatej sme už boli na mieste. Stretli sme tu Peta s Vladom ktori tu trenovali už od štvrtku. Jedine čo nás trochu zaskočilo bolo počasie. Na vikend hlasili pekne počasie ale keď sme tam dorazili rozhodne to tak nevyzeralo. Jemny dažď a zima nám pri prezliekani do vodackych veci moc nepomahali. Našťastie pobede vyšlo na chvilku aj slnko a tak to bolo celkom vpohode. V nedelu nás zobudil dážď ale to nás neodradilo od toho aby sme si išli ešte zajazdiť.
Aj keď nám počasie moc nevyšlo a vody tiež nebolo najviac sme si tento vikend vyborne užili a dobre sme si zajazdili. Už sa nevieme dočkať kedz opeť vyrazime na vodu.