pol leta za nami

4. August, 2010
ahojte,
veru je to az neuveritelne ako to leti, uz je pol leta za nami a co sa dovtedy
udialo...
zacalo to odletom do ameriky. opat raz perfektna akcia nielen pre pretekarov, ale pre vsetkych ktory sa prisli pozriet na tento event. tento rok sa nam so zajicom darilo trosku menej ako minuly, zato vsak sme si to poriadne uzili. ale co sa mna tyka nielen to. dalo by sa povedat, ze uspech s tohto preteku povazujem za jeden s mojich najvacsich, kedze v zenskej kategorii pretekali skoro vsetky najlepsie zeny sveta.
homestake

ked bola chvilka, ked sme nepretekali, boli sme sa pozriet na psikov ako skacu do vody


freestyle


pokracovali sme do talianska, kde som ocakavala trosku lepsie pocasie, ved zaciatok leta a tak som zo sebou nemala ani len bundu...zla volba. dazd a zima ma poriadne prekvapili...a nebolo tomu inak ani v lienzy na europskych freestylovych majstrovstvach. o tych uz vsak bolo pisane dost a tak prejdem hned na moj dalsi vylet a to norsko. oprava NORSKO....do tejto krajiny som sa zalubila uz minuly rok. je to kajakarsky raj.



videli sme losa jupi:)


co udolie to skvela rieka. cely den svetlo a ked myslim cely den, myslim cely den. mozno medzi jednou a druhou je sero, ale urcite nie tma. na rieku sadat o siestej vecer urcite nieje nezodpovedne.
voss je mestecko, kde sa asi najviac sustreduju adrenalinove sporty. je to aj skvela kajakarska oblast. kusok na kazdu stranu je skvela rieka.

nasadanie na myrkdalselvu


myrkdalselva


aj trosku kultury:)bergen


kempovat sa da viac menej kdekolvek. ked sa najde kustok miestecka hned pri rieke je to raj na zemi.
tento rok sme boli trosku severnejsie a teda musim povedat ze opat ma to prekvapilo. bola som plna ocakavania, ved uz som tu bola...ale je tu stale tolko co objavovat.
udolie drivy bolo nadherne. na tejto rieke podobne ako na sjoi si najde svoj usek na rieke kazdy.



rieka gronda


tato riecka ma vraj najkrajsi put-in v norsku


rauma- little huka


troska freestylu na rieke


trolia cesta parti medzi najnavstevovanejsie miesta:

nasa skupinka:)

takymto krasnym autom sme cestovali

opat cela nasa skupinka:)


ked som spomenula sjou to je rieka na ktorej sa zastavi v norsku kazdy. ci vodak alebo nevodak. ak nahodou nevodak, tak si urcite zaplati raftovy trip. tento rok sme mali vody viac nez dost. playrun ktory ma minuly rok moc nebavil a tento rok sa mi ho ani nechcelo ist, sa zrazu za takthoto prietoku vody, stal skvelym miestom na vyblbnutie. tak zabavy usek som na rieke snad este ani nesla. zato vsak najtazsi usek bol veru zaujimavy. poriadne si to tam s nami pohravalo.
horna sjoa

amot-trosku viac vody


na sjoa river festivale sa najviac darilo zajicovi



skoda ze tonto rok sme sa v norsku zdrzali tak kratko, zato vsak sa uz neviem dockat ako tam pojdem opat.
po ceste domov sa zastavujeme pozriet oslo


este nekoncim aj ked to tak vyzera, ale odstupom casu sadam opat do rodeovky a vydavame sa na povestny sopac. povestny preto, ze je tam skvela atmosfera, dobra party a najlepsia tombola. ta sa tento rok sice nekonala, ale nas dobry dojem s vikendu to rozhodne nepokazilo.
tradicne hadzanie kajakov do vody bolo aj tento rok


to ze bola dobra party dokazuje aj tomo-rano mu nebolo najlepsie


uzite si fotky a tymto dakujem aj fotografovi zajicovi:)
prajem krasny zvysok leta!