Pozdravy od rovinku #2

12. January, 2015

Po poriadnych oslavach a zblizovani sa z miestnymi obyvatelmi sme zhodnotili ze sme Novy rok privitali ako sa parti. A ako sa hovori na Novy rok tak po cely rok snazili sme sa 1.1. vsetko stihnut. A ako to uz u vodakov chodi voda bola na prvom mieste.

Waler na bridge to bridge

Drinkovanie 

Kedze sa nam uz vodacke moznosti v tejto oblasti minaju a tie vychytane riecky davame viac krat, je nacase pobrat sa opat do dalsej oblasti. Vraciame sa do udolia Quios. Pocasie sa tu uz unormalnilo a aj vody v korytach riek su uz normalnejsie. Preto sa vydavame na tie „lepsie“ useky! Konecne aj rieka Papallacta nam ukaze svoju krajsiu tvar a dostava sa nam moznost splavit ju. Papallacta je jedna z najkrajsich a najobtiaznejsich tu v Ekavdore. Zhodli sme sa na tom, ze ju vystihuje popis pre cely run ako sportova 5-tka.

Zajic na lower papallacta

lower papallacta

tomo na sutoku Papallacta a Quijos

Rieka Quios ma 8 usekov roznej obtiaznosti a preto si tu každý najde to svoje. A moze testovat svoje vodacke limity. Olda ich z nas vsetkych testuje najviac a niekedy ide aj cez limit. Ale na konci dna je vysmiaty a s drikom v ruke ako my vsetci:)

Evina na Bombon - Quijos

Bombon / Qujios

Auto z pozicovne treba poriadne otestovat - cesta na Oyacachi

Evina na oyacachi

Ja si tu neviem vynachvalit mieste ovoce a zeleninu. Avsak navstevujeme aj misetne sodarne z ulice. „Prisne hygienicke“ pomery nas velmi okuzlili a niektory z nas maju riedky pripad z hustym behanim. Avsak neodrazda nas to od dalsieho testovania.

zelovoc

Evina, Zajic, Tomino, Valeresko a Olda:)