Sick Line 2015

14. October, 2015
  • sick line4

Keďže v Oetz údolie je krásne a dá sa pádlovať veľa úsekov na tejto úžasnej rieke, na preteky sme šli o päť dní skôr, aby sme natrénovali.  Na mňa sa od začiatku trošku lepila smola, lebo som mala zápal zápästia. Avšak dať si chvíľku kľud, čo boli rady to sa nedá keď vykukne slniečko.  Možno som predsa len mala poslúchnuť, lebo hneď prvú jazdu som si urobila úraz na palci. Ideme do nemocnice a doktor mi dá sadru a vraví, že ruka bude fit tak za 3-4 týždne. Ja mu vravím, že chcem piatok (za 4 dni )pretekať. Krúti nado mnou hlavou a nechápe.  Ja som zatla zuby a dva dni dala tomu pokoj. No keďže som chcela pretekať a naozaj som chcela aj potrénovať trošku predtým, tak v stredu beriem nožnice a dávam dolu sadru a skúšam pádlovať. Palec neposlúcha ako by mal, ale voda je veľmi studená a to je tento krát pre môj prospech, lebo to toľko nebolí a keďže mam suché veci od HIKA a sú naozaj suché, som v pohodičke:). Štvrtok dám tiež pár jázd  a poobede sa ideme registrovať.

Piatok. Ako vždy ženy idú prvé. Tento krát sa naplnil počet 25 žien. Po prvej jazde to vyzerá celkom nádejné a verím si na postup. Avšak šťastíčko tento rok pri mne nestálo a končím na desiatom mieste.

Chalani postupujú hladko, i keď postup do top 48 už nie je vôbec jednoduchý. Minimálne rozdiely v čase a tak aj malá chybička môže stáť postup.

Los do Head to Head nemajú najľahší. Nakoniec sa nedarí ako by sme chceli, ale Honza postupuje ďalej ako Lucky Looser do ďalšieho kola. Nakoniec však do top 15 sa mu nepodarí prebojovať.

Milí ľudia, pomerne vydarené počasie a dobrá a aj chvíľkami menšia voda, toto všetko urobilo tento víkend parádnym.

Šťastlivé a bezpečné pádlovanie! Vidíme sa na vode!

evina:)

Foto: Martina Pohl-Elser, Jens Klatt, Manuel Arnu. Thanks!

  • sick line1
  • sick line6
  • sick line2
  • sick line7
  • sick line8
  • sick line9